Tvrtka

O NAMA

Kako biste lakše shvatili što mi u stvari radimo, zamislite kako ste vlasnik ili direktor poduzeća koje ima dobre proizvode ili kvalitetne usluge, ali iz nekog razloga posao baš i ne ide. Da, zaboravili smo reći da smo u 21. stoljeću, a Vi uopće niste prisutni na internetu ili ste prisutni zanemarivo malo. Vizija našeg poslovanja je osigurati našim klijentima potpunu IT uslugu, poboljšati njihovu profitabilnost u poslovanju, te jasno definirati njihov branding vidljiv uvijek, svima i svugdje. Vodeći se navedenim, naše usluge smo podijelili u nekoliko osnovnih grupa a svaku od njih pokrivamo stručnim, kvalitetnim i inovativnim pristupom.

WEB HOSTING

Dedicirani serveri, VPS hosting, Cloud hosting…

Ukratko: najkvalitetnije usluge web, e-mail i cloud hostinga koje možete zamisliti.
Ono po čemu se Control Engineering d.o.o. razlikuje od većine web hosting tvrtki je posjedovanje kompletne serverske i mrežne infrastrukture, smještene u vlastitom podatkovnom centru u Zagrebu, osigurane svim tehničkim i fizičkim metodama sukladno najnovijim svjetskim standardima.

Mi nismo preprodavači diskovnog prostora za vaše web stranice, mi smo ti koji kreiramo prostor za pohranu web stranica, web trgovina, računa e-pošte ili vaših dokumenata. U čemu je razlika? Za početak – neovisni smo. Svaka komponenta u našem sustavu fizički nam je dostupna 0-24, uptime 99,9% zajamčeno SLA ugovorom. U proteklih godinu dana vrijeme pristupa je bilo 100%. Niti u jednom trenu, na razini milisekunde niti jedna usluga nije bila izvan funkcije. Pitajte naše postojeće korisnike. Stalna optička internet veza 10 Gbps, HPE ProLiant DL 360/380 poslužitelji, brzi SAS diskovi u RAID poljima, kontinuirani sigurnosni backup svih podataka na mirroring serverima jamče brzinu, sigurnost i dostupnost. Uvijek i svugdje.

U ponudi imamo dedicirane, virtualne (VPS) i servere za dijeljene račune bazirane na cloud tehnologiji. Bilo koju uslugu hostinga u potpunosti smo u stanju prilagoditi potrebama i zahtjevima korisnika. Sigurnost i apsolutnu dostupnost svih servisa stavljamo na prvo mjesto. Ako tražite najkvalitetniju uslugu na svjetskoj razini, na pravom ste mjestu. Ako tražite najjeftiniju ponudu, tražite na drugom mjestu. Hvala.

WEB DEVELOPMENT

CMS Web stranice, Web trgovine, Web aplikacije…

Web dizajn, razvoj i održavanje web stranica, web trgovina i aplikacija su neke od naših primarnih djelatnosti. Svakom projektu pristupamo individualno, vodeći računa o ciljevima koje klijenti postavljaju kako bi unaprijedili njihovu razinu poslovanja.

Svaku web stranicu ili aplikaciju izrađujemo unikatno, vodeći računa o responzivnom dizajnu. Što to u stvari znači? Responzivne web stranice pristupačne su na apsolutno svim uređajima koji imaju pristup internetu: stolnim računalima (desktop), tablet i svim vrstama pametnih telefona. Isto tako su potpuno kompaktibilne sa svim aktualnim operacijskim sustavima kao i internet preglednicima. Višestruko testiramo svaki projekt na našim razvojnim serverima prije nego ga predstavimo na internetu. Pri tom usko surađujemo s klijentima koji u realnom vremenu prate razvoj naručenog proizvoda (beta CMS pristup) te slušamo njihove želje i eventualne korekcije.

U cilju poboljšanja poslovanja naših klijenata razvili smo unikatne web shop aplikacije, usklađene sa svim hrvatskim standardima i direktivama EU, s implementiranim automatskim modulom za fiskalizaciju ili bez, ovisno o potrebama. Bitno je naglasiti da kompletnu e-commerce tehnologiju izrade web trgovine izvodimo vlastitim znanjem i resursima, tako da web shop možemo prilagoditi apsolutno svakoj vrsti djelatnosti i zahtjevu klijenta.

 

WEB MARKETING

SEO, SEM, SMM, CILJANE OGLAŠIVAČKE KAMPANJE…

Ako u današnje vrijeme niste vidljivi na internetu, kao i da ne postojite. Vaše robe i usluge trebaju na neki način naći put do krajnjih korisnika. Za poslovni uspjeh nije dovoljno samo imati dobar hosting i vizualno lijepo izrađene web stranice. Potencijalni kupci ili korisnici vas trebaju vidjeti na internetu.

Tu nastupa naš treći segment poslovanja koji se svodi na optimizaciju web stranica (SEO), promidžbu na internet tražilicama (SEM), promidžbu na društvenim mrežama (SMM) te planiranje i izvođenje plaćenih internetskih kampanja (PPC). Svakom projektu pristupamo stručno, analiziramo postojeće stanje kao i poslovne ciljeve individualno za svakog klijenta. Nakon toga pristupamo izvođenju zadanog cilja i sigurno postižemo dogovorene rezultate.

Prema dogovoru s naručiteljima prvo optimiziramo web stranice, indeksiramo ih u više internet tražilica, kreiramo korisničke račune na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Pinterest…) te ih administriramo i uređujemo.

Za osmišljavanje i vođenje PPC kampanja uglavnom smo fokusirani na Google pretraživačku i prikazivačku mrežu, te Facebook oglašavanje. Ne zapostavljamo Bing i Yandex; sve ovisi o vašim željama kao i postavljenim ciljevima. Naravno, u ovom segmentu postoji više tajni zanata koje vam nećemo odati, najbolje provjerite učinkovitost našeg načina rada kod sadašnjih klijenata 🙂